ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΣ

Εάν συμμερίζεσαι τις αξίες μας και θέλεις να συμβάλεις στην πραγματοποίηση των στόχων μας βοήθησέ μας να συνεχίσουμε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βοηθήσεις κι εσύ. Διάλεξε αυτόν που σου ταιριάζει!

Μπορείς να κάνεις μια δωρεά οικονομική ή σε είδος, ή να μας υποστηρίξεις οικονομικά με άλλους, πιο ευφάνταστους τρόπους. Πάνω απ’όλα όμως, η σημαντικότερη στήριξη είναι η εθελοντική βοήθεια στις διάφορες δράσεις μας!

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Συμπλήρωσε την αίτηση και δήλωσε ποιο ποσό θα ήθελες να μας προσφέρεις. Μπορείς επίσης να κάνεις δωρεά δώρο σε κάποιον/-οια, αντί δώρου (π.χ. σε γάμους, σύμφωνα συμβίωσης, ονοματοδοσίες, βαφτίσια κτλ) ή εις μνήμην. Για τις εταιρείες υπάρχει η δυνατότητα, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, να χορηγήσουν μια δράση μας με φορολογικά πλεονεκτήματα.

Με τη δωρεά σου, εκτός από τη στήριξη ενός σκοπού στον οποίο πιστεύεις, θα έχεις τα εξής οφέλη:

 • Θα λάβεις ένα προσωποποιημένο ευχαριστήριο e-mail.
 • Θα λαμβάνεις το μηνιαίο ηλεκτρονικό newsletter του Πολύχρωμου Σχολείου με νέα που αφορούν τον σκοπό του και τις δράσεις του.
 • Θα ενημερώνεσαι και θα μπορείς να κρατάς θέση κατά προτεραιότητα σε εκπαιδεύσεις, εκδηλώσεις και γενικά στις δράσεις που διοργανώνουμε.
 • Αν κάνεις δώρο μια δωρεά θα στείλουμε ενημερωτικό e-mail στον παραλήπτη με τα στοιχεία επικοινωνίας που θα μας δώσεις. Αν κάνεις δωρεά εις μνήμην θα ενημερώσουμε αντίστοιχα την οικογένεια.

ΠΟΣΟ

 • €5
 • €20
 • €80
 • €150
 • Άλλο 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 1. PAYPAL
 2. Τράπεζα Πειραιώς
  ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
  GR08 0172 0400 0050 4009 9083 816
  SWIFT – BIC: PIRBGRAA

Στην αιτιολογία συμπλήρωσε το ονοματεπώνυμό σου και  “Δωρεά για τους σκοπούς του Πολύχρωμου Σχολείου”.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις τη δήλωση, πατώντας εδώ, για να γνωρίζουμε το είδος της δωρεάς σου και αν επιθυμείς να αποστείλουμε ενημερωτικό email σε κάποιον/-α. Εάν επιθυμείς να σου αποσταλεί απόδειξη συμπλήρωσε και το πεδίο “Ταχυδρομική διεύθυνση”. 

Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη

Μπορείς να διοργανώσεις μια εκδήλωση και να συγκεντρώσεις χρήματα υπέρ του Πολύχρωμου Σχολείου ή να προσφέρεις μέρος των εσόδων από κάποια δραστηριότητά σου. Οι δράσεις που μπορείς να πραγματοποιήσεις για να συγκεντρώσεις χρήματα είναι τόσες όσες και οι ιδέες που μπορείς να έχεις. Από μια απλή συγκέντρωση στο σπίτι, μια βραδιά επιτραπέζιων, μια προβολή ταινίας, μια μουσική βραδιά, μία οργανωμένη ξενάγηση στην πόλη σου μέχρι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις (θεατρικά έργα, εικαστικές εκθέσεις, συναυλίες, πάρτι) αφιερωμένες στο Πολύχρωμο Σχολείο. Με αυτόν τον τρόπο αφενός μας στηρίζεις οικονομικά, αφετέρου βοηθάς να φτάσει το μήνυμά μας σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους.

Εάν σε ενδιαφέρει να διοργανώσεις μια εκδήλωση για εμάς, ή να προσφέρεις μέρος των εσόδων σου από μια δράση/προώθηση κάποιου έργου σου, μην ξεχάσεις να επικοινωνήσεις πρώτα μαζί μας για τις λεπτομέρειες, το υλικό και τα μέσα προώθησής που σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις, στο projects@rainbowschool.gr. Και βέβαια εάν έχεις άλλες ιδέες και προτάσεις για εκδηλώσεις, συζήτησέ τες μαζί μας!

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Το Πολύχρωμο Σχολείο, από το 2009, στηρίζεται σε ένα ευρύ δίκτυο εθελοντριών/-ντών. Έλα κι εσύ στην ομάδα μας!

Αν επιθυμείς να συμβάλεις εθελοντικά στο έργο του Πολύχρωμου Σχολείου συμπλήρωσε την αίτηση πατώντας εδώ.

Ακόμα και αν δεν σου περισσεύει πολύς χρόνος, μπορείς ακόμα  να μιλήσεις στους φίλους σου για το Πολύχρωμο Σχολείο, να προωθείς τις αναρτήσεις στην ιστοσελίδα μας και αν χρησιμοποιείς μέσα κοινωνικής δικτύωσης, π.χ. Facebook, Twitter, να μας ακολουθείς και να διαδώσεις τη δράση μας.

Με τη βοήθειά σου, η φωνή μας γίνεται πιο δυνατή!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΙΔΟΣ

Για να βοηθήσεις το έργο του Πολύχρωμου Σχολείου, μπορείς να προσφέρεις δωρεές σε είδος,  όπως βιβλία, υλικοτεχνικό εξοπλισμό, γραφική ύλη. Οι δωρεές αυτές είναι κομβικής σημασίας για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του γραφείου μας και τη διάδοση του μηνύματος μας στην κοινωνία. Για να μάθεις τις τρέχουσες ανάγκες μας επικοινώνησε στο projects@rainbowschool.gr .