Υποστηρίξτε μας

Θέλεις να συμβάλεις στην πραγματοποίηση των στόχων μας ώστε κανένα παιδί να μην αισθανθεί στιγματισμένο ή περιθωριοποιημένο; Τα ΛΟΑΤΚΙ παιδιά, όπως όλα, χρειάζονται σχολεία ασφαλή που να συμπεριλαμβάνουν τις υπάρξεις τους, να μιλάμε για τις ζωές τους και να τους προσφέρουν πραγματική γνώση και θετικά πρότυπα.

Βοήθησέ μας να συνεχίσουμε να σπάμε την σιωπή και να διευρύνουμε τον διάλογο γύρω από τα ζητήματα σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας φύλου, έκφρασης φύλου και χαρακτηριστικών φύλου στον χώρο της εκπαίδευσης.

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ

 • Είσαι μέλος Συλλόγου Γονέων που θέλουν να ενημερωθούν για το πως μπορούν να συμβάλλουν στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους;

 • Είσαι μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας και θες να συμβάλεις στην ευαισθητοποίηση και στην κατανόηση των ζητημάτων που αντιμετωπίζει η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα στο σχολείο σου;

 • Ο φορέας στον οποίο εργάζεσαι αφορά τα δικαιώματα των παιδιών και ενδιαφέρεται να κατανοήσει το περιεχόμενο των αξιών της Συμπεριληπτικής Σεξουαλικής Εκπαίδευσης;

 • Είσαι μέλος της φοιτητικής κοινότητας και θες να γίνει ένας ανοιχτός διάλογος στο τμήμα σου για τα έμφυλα στερεότυπα και πως αυτα περιορίζουν τις επιλογές μας;

 • Είσαι μέλος συλλογικότητας που θέλει να ενημερωθεί;

Τότε κάλεσε μας για να διοργανώσουμε βιωματικά εργαστήρια, επιμορφώσεις βάσει των  αναγκών σας. 

  ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

  Στήριξε τις δράσεις του Πολύχρωμου Σχολείου με τη δωρεά σου!

  Μπορείς να κάνεις σταθερά δωρεές ή εφάπαξ είτε να προσφέρεις μια δωρεά χαράς (π.χ. σε γάμους, σύμφωνα συμβίωσης, ονοματοδοσίες, βαφτίσια κτλ) ή εις μνήμην, στηρίζοντας τις εκπαιδευτικές μας δράσεις, τις δράσεις ευαισθητοποίησης ή καλύπτοντας μέρος των λειτουργικών εξόδων του Πολύχρωμου Σχολείου για το χώρο της έδρας. Με τη δωρεά σου, εκτός από τη στήριξη ενός σκοπού στον οποίο πιστεύεις, θα έχεις το όφελος να κρατάς θέση κατά προτεραιότητα σε εκπαιδεύσεις, εκδηλώσεις και σε δράσεις που διοργανώνουμε.

  Δωρεά με τραπεζική κατάθεση

  Τράπεζα: Πειραιώς
  Αριθμός Λογαριασμού Πειραιώς: 5040099083816
  Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR 08 0172 0400 0050 4009 9083 816
  SWIFT – BIC: PIRBGRAA

  Παρακαλούμε στην αιτιολογία της κατάθεσης συμπλήρωσε το ονοματεπώνυμο σου και μετά την κατάθεση στείλε μας email στο projects@rainbowschool.gr με το όνομά σου, το ποσό και την ημερομηνία κατάθεσης και την ταχυδρομική σου διεύθυνση, για να σου αποστείλουμε την απόδειξη.

  ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

  Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη!

  Μπορείς να διοργανώσεις μια εκδήλωση και να συγκεντρώσεις χρήματα υπέρ του Πολύχρωμου Σχολείου ή να προσφέρεις μέρος των εσόδων από κάποια δραστηριότητά σου.

  Οι δράσεις που μπορείς να πραγματοποιήσεις για να συγκεντρώσεις χρήματα είναι τόσες όσες και οι ιδέες που μπορείς να έχεις. Από μια απλή συγκέντρωση στο σπίτι, μια βραδιά επιτραπέζιων, μια προβολή ταινίας, μια μουσική βραδιά, μία οργανωμένη ξενάγηση στην πόλη σου μέχρι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις (θεατρικά έργα, εικαστικές εκθέσεις, συναυλίες, πάρτι) αφιερωμένες στο Πολύχρωμο Σχολείο.

  Με αυτόν τον τρόπο αφενός μας στηρίζεις οικονομικά, αφετέρου βοηθάς να φτάσει το μήνυμά μας σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους.

  Εάν σε ενδιαφέρει να διοργανώσεις μια εκδήλωση για εμάς το Πολύχρωμο Σχολείο, ή να προσφέρεις μέρος των εσόδων σου από μια δράση/προώθηση κάποιου έργου σου, ή έχεις άλλες ιδέες και προτάσεις για εκδηλώσεις, συμπλήρωσε πρώτα την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για τις λεπτομέρειες, το υλικό και τα μέσα προώθησής που σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις

   ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΟΣ

   Για να βοηθήσεις το έργο του Πολύχρωμου Σχολείου, μπορείς να προσφέρεις δωρεές σε είδος,  όπως βιβλία, υλικοτεχνικό εξοπλισμό, γραφική ύλη. Οι δωρεές αυτές είναι κομβικής σημασίας για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του γραφείου μας και τη διάδοση του μηνύματος μας στην κοινωνία. 

   Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα:

    ΚΑΝΕ ΕΝΑ POST

    Μπορείς ακόμα  να μιλήσεις στους φίλους σου για το Πολύχρωμο Σχολείο, να προωθείς τις αναρτήσεις στην ιστοσελίδα μας και αν χρησιμοποιείς μέσα κοινωνικής δικτύωσης, π.χ. Facebook, Twitter, να μας ακολουθείς και να διαδώσεις τη δράση μας.

    Με τη βοήθειά σου, η φωνή μας γίνεται πιο δυνατή!