Δίκτυο

Στο Δίκτυο του Πολύχρωμου Σχολείου συμμετέχουν άτομα που ασχολούνται με το χώρο της εκπαίδευσης (εκπαιδευτικοί, κοινωνικοί επιστήμονες, επαγγελματίες ψυχικής υγείας) και έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για επικοινωνία και συνεργασία με το Πολύχρωμο Σχολείο, καθώς και μέλη άλλων ΛΟΑΤΚΙ+ οργανώσεων ή φορέων που έχουν συνάφεια με ζητήματα φύλου και σεξουαλικότητας στην εκπαίδευση.

Το Δίκτυο ως κόμβος οριζόντιας διαρκούς επικοινωνίας αποσκοπεί στην αλληλοενημέρωση, στον γόνιμο διάλογο και την ανάδυση νέων προβληματισμών γύρω από τα θέματα των δικαιωμάτων του παιδιού, τη συμπερίληψη, τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα και την εκπαίδευση.

Σε τακτική βάση προγραμματίζονται Συναντήσεις του Δικτύου του Πολύχρωμου Σχολείου με θέματα που ορίζονται από τα μέλη του και απευθύνονται στο ευρύ κοινό με σκοπό την ενημέρωση του.

Οι προγραμματισμένες Συναντήσεις Δικτύου θα γνωστοποιούνται με ανακοινώσεις.

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλούμε επιλέξτε Email παρακάτω ώστε να δηλώσετε ότι θέλετε να λαμβάνετε νέα από το Rainbowschool.gr μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή πατώντας τον σχετικό σύνδεσμο στο κάτω μέρος των ενημερωτικών email. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα των πολιτικών ιδιωτικότητας της ιστοσελίδας μας.

Χρησιμοποιούμε Mailchimp ως πλατφόρμα marketing.
Πατώντας Subscribe παρακάτω, δέχεστε να μεταφερθεί η εγγραφή σας στο Mailchimp για επεξεργασία.
Learn more about Mailchimp's privacy practices here.